Известие

Collapse
No announcement yet.

Дебитомер за 265 лв. оригинален BOSCH от Ал. Ауто

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Още в тази тема http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... c&start=15 с колегата DanewRomeo повдигнахме въпроса за тези дебитомери, но много хора явно не са обърнали внимание. Имам чувството , че голяма част от членовете на форума са свикнали да ги доят яко покрай тези коли, а има и такива, както тук в темата,които пък им обясняват ,че така трябва..
    97'Alfa Romeo 145 1.6 BOXER - Sold Out
    02' FIAT PALIO 1.2 Weekend
    Accord i-ctdi 2.2 Executive

Comment

Днес се лепнах ламбдичката дето е от същия продавач дето взех и дебитомера......заспа...http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...MEWN:IT&ih=013...ламбдичка за 95 кинта да се убия в БГ не моа намеря........обичам свободната търговия......
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от pinifarina
        Първоначално публикувано от krasy k
        Да,знам за тази доставка /аз "закъснях за влака"/ ,но мислех че тук в Бг ги има на тази цена.
        Абе колега, SPE4ELIST нали ти написа - вече в бош цената е малко под 140 лева.
        Днес питах в " АУТО ПЛЮС "- Плевен и ми казаха 131лв. ,но нямат в наличност точно сега и неможах да го видя поне дали прилича на истинския БОШ . Мисълта ми е да не е като онези по 100лв без никакви отличителни знаци,а само щампован каталожния номер и карат по 1500км
        Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
        Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

Пробвай в "Киров" - Бош, гарантирам ти, че са истински

Comment

Мога да дам още пример за разликата в цените на една част. Става въпрос за стоп за мотор. Значи, за моя мотор като звъннах в Ямаха - България, ми казаха нищожната цифра от 465 лева!!! Ма кво му плащам, евтиния! Купих си го от Германия в кашончето за ... внимание ... 37,50 евро. Даже има вградени светодиоди за мигачите до червените основни! Шукарийка, хе-хе.
            Когато си купя Алфа Ромео и през акъла ми няма да мине да дам над 500 лева за един кирлив дебитомер!
            Цените падат. Това е добрата новина. За разлика от цените на хранит. стоки, но това е друг въпрос. Това е бъдещето - евтини коли, поносими цени на частите (пак ще са скъпи според как ги намериш), скъпо гориво и много пари за храна.
            Радвай се на това, което имаш, докато работиш за това, което искаш.

Comment

Първоначално публикувано от Andy
              Цените падат.
              Ако питаш мен цените не падат особенно......надценките падат.....
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Конкуренция, бате.
                Радвай се на това, което имаш, докато работиш за това, което искаш.

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                  Хич не ми дреме кой какво ще ми обясни, предполагам че 2-3-4-5-6-7 човека могат да ми обяснят как съм фърлил пари на вятъра, но аз предпочитам да видя как тука http://feedback.ebay.com/ws/eBayISAP...edbackAsSeller близо 6000 човека са оставили позитивни отзиви за въпросния продавач.......и само това има значение за мен ...
                  1. В e-bay получаваш стоката, имаш време да я монтираш и като видиш че работи ... и даваш положителният отзив.
                  Но ако след 2 месеца се скапе - системата в e-bay е така направена, че нямаш вече възможност да си корегираш отзива. Като са с нови сензори - всички дебитомери ще са ОК.
                  Затова си мисля, че ако в БГ ги продават с някаква гаранция, дори и малко по-скъпо, но е по-добрия избор.

2. Като знам какви бяха цените на дебитомерите - не вярвам никой да не се е престрашил да вземе този на HOFFER за 115 лв. Всички пишете че изкарват малко, но не видях това да го е писал някой, който да си го е купил. Все преразкази в трето лице ...
                  Аз сложих дебитомер на HOFFER (RF 280 218 019) на JTD 105 през февруари 2007 и вече повече от година и половина (30 000+ км) нямам грижи .. Преди 2 месеца бях на диагностика (във Вантотрейд) и всички показания си бяха в нормите ...
                  Не споря, само споделям личен опит ...
                  Last edited by Skip_01; d.m.y г., 00:44.

Comment

Първоначално публикувано от wwweb Покажи съобщение
                    Това с цените е пълна измама. Изкуствено се надуват, защото точно тези части най-много се търсят. Както е и случая с вариатора. Както е и с немските коли ... един дол дренки са всички коли, ама тъй като е тръгнала приказка "Италианските коли не струват" и на немските изкуствено им се надуват цените.

Така е друже, ама не точно-ако мислиш, че наистина е така купувай по 20 евро, продавай по 100 и готово, давай и гаранция .С други думи цената на стоката е нещо относително, ама зависи от много фактори.С други думи нямам нищо против да си купя вариатор за 100 лева.Есетествоно че има надувка в цялата работа, ама всеки пише и никой не прави нищо за да измени или спечели може би от ситуцията /с малки изключения може би /
                    Та ако някой продава такъв за 516 лев в гаранция, залага си името, както му е реда, за 150 лева, го купувам немедлено.
                    Last edited by fred; d.m.y г., 16:55.
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Skip_01 Покажи съобщение
                      1. В e-bay получаваш стоката, имаш време да я монтираш и като видиш че работи ... и даваш положителният отзив.
                      Но ако след 2 месеца се скапе - системата в e-bay е така направена, че нямаш вече възможност да си корегираш отзива. Като са с нови сензори - всички дебитомери ще са ОК....
                      Предвидих го това, и контактувах с няколко купувача дето бяха купували такива отпреди половин година, и нямаха ядове......в западните сайтове има чак закачени теми за Портландските дебитомери, и все противоречиви мнения, и нямаше как да не опитам.....

Първоначално публикувано от Skip_01 Покажи съобщение
                      2. Като знам какви бяха цените на дебитомерите - не вярвам никой да не се е престрашил да вземе този на HOFFER за 115 лв. Всички пишете че изкарват малко, но не видях това да го е писал някой, който да си го е купил. Все преразкази в трето лице ...
                      Аз сложих дебитомер на HOFFER (RF 280 218 019) на JTD 105 през февруари 2007 и вече повече от година и половина (30 000+ км) нямам грижи .. Преди 2 месеца бях на диагностика (във Вантотрейд) и всички показания си бяха в нормите ...
                      Не споря, само споделям личен опит ...
                      Гледах и още една марка дебитомери, но просто тук в БГ не виждам надеждно място откъдето да си взема, а западните са доста скъпи.....иначе аз не робувам на марката на частите...само на колите.....

Comment

Къде мога да намеря пълния каталог с цените на Бошовските дебитомери за всички видове Алфи....????????

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                          Къде мога да намеря пълния каталог с цените на Бошовските дебитомери за всички видове Алфи....????????
                          Такъв каталог няма, има електронен каталог за всички марки автомобили, за цялото оборудване на бош, казва се ESI tronic.
                          Колкото до цените, те постоянно се менят, за сметка на това има он-лайн ценова листа на този адрес

Comment

В понеделник си купих оригинален дебитомер Бош 0 280 218 019 за 166-цата от Киров-Бош на ул. Симеон за 131 лева и някакви стотинки.

Дадоха ми и 1 година гаранция

Монтираха ми го за 12 лева във Вантотрейд и нафтовата печка полетя
                            Volvo XC90 D5 '06
                            Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                            Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                            ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                            ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                              Такъв каталог няма, има електронен каталог за всички марки автомобили, за цялото оборудване на бош, казва се ESI tronic.
                              Колкото до цените, те постоянно се менят, за сметка на това има он-лайн ценова листа на този адрес
                              Видях го тоя адрес, ама нещо цените им или са стари, или и аз не знам....
                              Артикулен номер: 0 280 218 019
                              Наименование: ВЪЗДУХОМЕР С ГОРЕЩ СЛОЙ
                              Препоръчителна продажна цена без ДДС: 440.08 лв
                              Ай сектир.....

Comment

И аз го видях...сори
                                Понеже използвам друга он-лайн програма, която е оперативна за доставки, там цените са абсолютно актуални. Явно в този рекламен сайт, няма кой да се занимава да го актуализира...
                                ... 019 е с цена 131,31 лв с ДДС, работим по въпроса с цените и на другите скъпи дебитомери... търпение, плийз

Comment

Working...
                                X